Reactie
Vanuit VNB willen wij bedevaarten voor iedereen mogelijk maken. Hierbij is het hoofdzaak dat de pelgrims die met ons reizen tevreden zijn en terugkijken op een betekenisvolle ervaring.

Ervaring delen
Ieder jaar ontvangen wij vele hartverwarmende reacties van pelgrims die ons stimuleren om op deze wijze verder te gaan. Een bedevaart laat een onuitwisbare indruk achter die je gedurende de reis deelt met medepelgrims. Eenmaal thuis aangekomen weer het leven van alledag hervattend, kan het voorkomen dat je behoefte hebt aan contact met een ervaringsdeskundige. Dit om na te praten over jouw beleving en de indruk die de reis op je heeft gemaakt. Vanuit VNB zorgen wij dat jij, indien gewenst, de nazorg ontvangt waar je behoefte aan hebt. Meer informatie? Bel 073 681 81 11

Ideeën
Ondanks alle zorg die wij aan onze reizen besteden kan het voorkomen dat jij ideeën hebt over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Heb jij een reis met VNB gemaakt en heb jij ideeën over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren dan komen wij graag met jou in gesprek. Mail je contactgegevens en idee naar info@vnb.nl en wij nemen contact met jou op.

Vragen
Het kan zijn dat je ondanks alle informatie op onze website nog vragen hebt of aanvullende informatie wil. Wij helpen jou hier graag mee verder. Stuur een email met je vraag naar info@vnb.nl of bel 073 681 81 11.