VNB-dag
Jaarlijks organiseren wij voor pelgrims en vrijwilligers de VNB-dag. Op zaterdag 11 januari 2020 presenteren wij ons nieuwe reisaanbod en krijg jij meer informatie over organisaties die zich bezighouden met het geloof en pelgrimeren.Datum
Zaterdag 11 januari 2020 in het theater De Flint in Amersfoort.

Programma
Benieuwd hoe het programma van de VNB-dag 2020 eruit ziet? Het programma voor de VNB-dag 2020 is nog niet bekend maar zal spoedig op deze pagina verschijnen.  
Zie bovenstaande video voor een impressie van vorig jaar. 

Theater De Flint
Het theater is gelegen aan de Coninckstraat nr. 60 in Amersfoort. Alle ruimtes zijn volledig rolstoel toegankelijk en je kunt dan ook gerust met een rollator of een rolstoel komen. In de zalen zijn voldoende rolstoelgeschikte plaatsen beschikbaar. Heb jij extra voorzieningen nodig? Neem dan contact met VNB op. 

Er is geen geldautomaat aanwezig in theater De Flint.

Lunch
De lunch krijg je van VNB aangeboden. Het bestaat uit een uitgebreid broodjesbuffet en een kopje soep. Daarnaast zijn er diverse koude dranken.

Voedselallergie
Indien je een voedselallergie hebt dan kun je dit bij jouw aanmelding opgeven. Wij zullen er dan voor zorgen dat er voor jou een lunch bij een apart buffet te verkrijgen is.

Parkeren
Parkeergarage Flintplein ligt direct achter de Flint en biedt plaats aan 360 auto's. Let op: Parkeergarage Flintplein is niet in beheer van de Flint. Wij adviseren jou dan ook om op tijd te komen en kunnen helaas geen parkeerplaats garanderen. Parkeren is alleen toegestaan in de parkeergarage. Rondom het theater mogen geen auto's staan. Klik hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

Openbaar vervoer

Het theater is bereikbaar vanaf het centraal station van Amersfoort. Neem vanaf hier buslijn 5 en stap uit bij halte ‘De Flint’. De Flint is eveneens te bereiken met de stadsbus - lijn 6 en 7 - of streekvervoer lijn 296. Je stapt dan uit bij halte Kamp en loopt via de Scheltussingel richting de Flint in ongeveer vijf minuten. Klik hier om je reis te plannen.