Nieuwsbrief 14 december 2017
toegevoegd op: donderdag 14 december 2017
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 14 december 2017
VNB-dag 2018: ben jij erbij?

De feestelijke decembermaand is in volle gang en de inschrijvingen voor de VNB-dag stromen binnen. Een kleine twee weken geleden meldden wij al dat er nog maar 250 tickets beschikbaar waren...Hoeveel zijn dit er momenteel? In deze nieuwsbrief stellen wij jou in aanloop naar de VNB-dag voor aan een van de standhouders tijdens de dag: Tuin van Maria. Tot slot zijn wij benieuwd: heb jij jouw perfecte plaatje al opgestuurd?

Nog slechts 60 tickets verkrijgbaar
vol = vol
 

De inschrijving voor de VNB-dag is inmiddels ruim een maand geopend. Het evenement waarvoor in totaal 850 tickets beschikbaar zijn, is onder zowel pelgrims als de vrijwilligers in trek. In totaal hebben zich momenteel circa 790 (!) mensen aangemeld. Er zijn nog maar 60 tickets verkrijgbaar. Wil jij bij de VNB-dag 2018 aanwezig zijn? Meld je dan snel aan want vol=vol.

 

Klik hier om je aan te melden als pelgrim

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger 

VNB-dag 2018 deel- en winactie: Heb jij het perfecte plaatje?
Meedoen kan tot 17 december 2017 
 

In onze vorige nieuwsbrief deden wij aan jou de oproep om jouw perfecte plaatje naar ons op te sturen en deel te nemen aan onze deel- en winactie. Er is massaal gereageerd en inmiddels hebben we meer dan 40 mensen die één of meerdere foto's hebben opgestuurd die voor hun het 'perfecte plaatje' is. Heb jij een foto gemaakt tijdens een van je reizen met VNB die voor jou alleszeggend is? Wil jij deze foto graag delen met de volgers van VNB en bezoekers van de VNB-dag? Deel dan jouw foto met ons door deze op onze Facebookpagina te delen of door deze naar ons te mailen. Leg uit wat deze foto voor jou betekent en wie weet wordt jouw foto volgende week door onze jury geselecteerd. De geselecteerde foto;s worden per drie gedeeld op onze Facebookpagina op vrijdag 22 december, vrijdag 29 december en vrijdag 5 januari. De drie foto's met de meeste likes worden tijdens de VNB-dag in het zonnetje gezet, waarbij zij o.a. een gesigneerd exemplaar van het spectaculaire fotoboek 'Katholiek Brabant' ontvangen. Doe jij mee? Lees meer. 

Standhouder VNB-dag 2018: Tuin van Maria 
Pure, ambachtelijke en handgemaakte verzorgingsproducten
 

Tuin van Maria is een van de standhouders tijdens de VNB-dag. Tuin van Maria vervaardigt pure en handgemaakte (verzorging)producten. Begonnen vanuit het verlangen om gezondere, zuivere lichaamsverzorging te gebruiken, maakt Tuin van Maria cosmeticaproducten die zich onderscheiden doordat er in de producten alleen plantaardige oliën en ingrediënten worden gebruikt (m.u.v. de bijenwas) en als 'conserveringsmiddel' vitamine E-olie en tarwekiemolie. Tuin van Maria: "Maria helpt ons de puurheid en zuiverheid van ons lichaam te bewaren of te hervinden, daarom zijn al onze producten versierd met haar namen en haar afbeeldingen. Maria is voor ons het levend voorbeeld van puurheid, schoonheid en zuiverheid. Ons bedrijf heeft daarom als uitgangspunt de zuiverheid en innerlijke schoonheid van Maria, Moeder van Jezus en onze Spirituele Moeder." Meer weten over of alvast kennis maken met de producten van Tuin van Maria? Kom naar de stand op de VNB-dag of kijk op de website

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl