Nieuwsbrief 7 juni 2018
toegevoegd op: donderdag 7 juni 2018
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 7 juni 2018
Nederlandse Dagen in het Heilig Land: ben jij erbij?

De zomer vordert gestaag met als gevolg dat november steeds dichterbij komt. Een maand die voor ons in het teken staat van de Nederlandse Dagen in het Heilig Land. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de Nederlandse Dagen op deze bestemming worden georganiseerd en dat zoveel Nederlandse pelgrims in het Heilig Land samen komen om te vieren. In deze nieuwsbrief vertellen we jou meer over het reisaanbod tijdens de Nederlandse Dagen en zijn we in gesprek met o.a. Leo Fijen: "We zaten daar en het was alsof er geen tijd bestond. Het was alsof het tijdloos was. En in die tijdloosheid kon je je voorstellen dat Zijn leerlingen daar zijn geweest (...)."

"Je kunt je voorstellen dat Christus daar heeft rondgelopen."
In 'Op weg naar het Heilig Land' vertelt o.a. Leo Fijen over zijn ervaringen
 

Vanuit VNB nemen wij jou mee in de voorbereidingen van de Nederlandse Dagen in het Heilig Land. Aan de hand van een serie vlogs nemen wij jou om de week mee in de laatste stand van zaken. Ook praten wij met interessante sprekers over hun ervaringen in en met het Heilig Land. Een van de sprekers is historicus en KRO-NCRV presentator Leo Fijen. Leo: "We zaten daar en het was alsof er geen tijd bestond. Het was alsof het tijdloos was. En in die tijdloosheid kon je je voorstellen dat Zijn leerlingen daar zijn geweest."

Vlog #7: Net als bij de Giro... fietsen door het Heilig Land 
Vlog #6: TBT met Colinda en Rix
Vlog #5: Leo Fijen over het Meer van Tiberias 
Vlog #4: Jeruzalem (met Patrick Kuipers)
Vlog #3: Vieren in het Heilig Land (met Patrick Kuipers)
Vlog #2: KBO, Ramon Mangold en overleg
Vlog #1: Bezoek militairen, mailing gilden en KRO
Vlog #0: Op weg naar het Heilig Land

 

Geen vlog missen? Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal. 

Nederlandse dagen in het Heilig land: een reis voor iedereen
Reisaanbod Heilig Land - november 2018
 

De Nederlandse Dagen in het Heilig Land komen steeds dichterbij. Inmiddels worden er steeds meer reizen aan het reisaanbod toegevoegd. Heb jij al je reis geboekt of wil jij je nog oriënteren op het algehele reisaanbod? Hieronder vind je een compleet overzicht van het reisaanbod ten tijde van de Nederlandse Dagen in het Heilig Land.

 

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl