Nieuwsbrief 19 juli 2018
toegevoegd op: donderdag 19 juli 2018
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 19 juli 2018
Een fijne vakantie!

In het merendeel van het land is de zomervakantie begonnen. Wat heb jij op de planning staan? Ga jij genieten ergens op een nieuwe bestemming binnen of buiten Europa? Of ga jij in eigen land op pad? Wat jouw plan ook is.. Waar jij ook naar toe gaat... Wij wensen jou een hele fijne en zonnige zomervakantie!

VNB-vrijwilligers lopen Nijmeegse Vierdaagse 
Nijmeegse 4-daagse van 17 tot en met 20 juli 2018
 

Ieder jaar nemen tienduizenden wandelaars van over de hele wereld deel aan de Nijmeegse Vierdaagse. De Nijmeegse Vierdaagse is momenteel volop in gang en startte afgelopen dinsdag. De wandelaars hebben het met de aanhoudende droogte en tropische temperaturen behoorlijk te voortduren gekregen. Ook dit jaar lopen meerdere VNB-vrijwilligers deze loodzware en schitterende tocht. Wij wensen al onze vrijwilligers die deelnemen ontzettend veel succes en kracht bij de laatste loodjes. Op vrijdag 20 juli worden de wandelaars feestelijk binnengehaald en geroemd om hun prestatie op de Via Gladiola. 

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl
LET OP: Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je vrijwilliger bent bij VNB. Als je geen nieuwsbrief wilt ontvangen geef je hiermee aan dat je geen vrijwilliger bij VNB wilt zijn.