Foto actie VNB-dag: heb jij het perfecte plaatje?
toegevoegd op: vrijdag 24 november 2017
VNB-redacteur

 

De VNB-dag staat voor de deur en in navolging op het succes van een van onze posts op Facebook waarbij wij onze volgers vroegen een foto te delen kwamen wij op een geweldige deel en winactie.

Deel- en winactie
Deel een foto die voor jou betekenisvol is en die jij hebt gemaakt tijdens een van onze reizen. Uit alle inzendingen wordt door een jury negen finalisten geselecteerd die via Facebook worden beoordeeld door onze volgers. De drie foto met de meeste likes winnen de winactie en worden tijdens de VNB-dag in het zonnetje gezet waarbij zij o.a. een gesigneerd exemplaar van het spectaculaire fotoboek ‘Katholiek Brabant’ ontvangen. Doe jij mee?

Deelnemen
Iedereen kan deelnemen aan deze winactie. Deelnemen is eenvoudig en doe je door jouw foto te mailen naar Annebelle Mandemaker of door deze onder onze Facebookpost van deze winactie te plaatsen. Volgers die op onze eerdere Facebookpost (van hieronder) een foto deelden doen met deze foto automatisch mee met de actie. Let op: deelname is mogelijk tot  en met zondag 17 december 2017.