Inschrijving VNB-dag 2018 loopt storm
toegevoegd op: vrijdag 1 december 2017
VNB-redacteur


Op zaterdag 13 januari is in Theater de Flint in Amersfoort de VNB-dag 2018. De inschrijving voor de dag loopt storm. In totaal zijn er ca. 850 tickets waarvan er inmiddels meer dan 600 zijn vergeven aan pelgrims en vrijwilligers. Wil jij erbij zijn? Geef je snel op, want vol=vol.

Stormloop
De inschrijving voor de VNB-dag is een kleine maand geleden geopend. Het evenement waarvoor in totaal 850 tickets beschikbaar zijn, is in trek onder zowel pelgrims als vrijwilligers. In totaal zijn momenteel al meer dan 600 tickets vergeven. Annebelle Mandemaker, VNB: “We krijgen iedere dag nieuwe inschrijvingen binnen. Ontzettend leuk om te zien en te ervaren dat onze dag zo in trek is onder onze pelgrims en vrijwilligers en dat mensen zich er ook daadwerkelijk voor aanmelden”.

Vol=vol
Doordat evenementenlocatie Theater de Flint aan een beperkt aantal mensen onderdak kan bieden zijn er voor het evenement in totaal ongeveer 850 tickets beschikbaar. Doordat al ruim 600 mensen zich hebben ingeschreven, zijn er nog een kleine 250 boekbaar. Door de grote vraag naar tickets lijkt het erop dat het evenement op korte termijn volledig uitverkocht zal zijn. Mandemaker: “Het is jammer dat we inderdaad een maximum moeten stellen aan het aantal mensen dat kan deelnemen aan de dag. Helaas zullen we hierdoor aan mensen die zich niet op tijd hebben ingeschreven een ‘nee’ moeten verkopen”.

Inschrijven en ticket
Mensen die zich hebben ingeschreven voor het evenement worden vriendelijk verzocht om hun ticket uit te printen en mee te nemen naar de dag. Deze zal bij binnenkomst bij het theater worden gecontroleerd. Heb jij je nog niet opgegeven voor de VNB-dag maar wil je wel graag deelnemen? Meld je dan nu aan als pelgrim of als vrijwilliger.