Nieuwsbrief 30 november 2017
toegevoegd op: donderdag 30 november 2017
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 30 november 2017
Last minute call: ben jij erbij?

De inschrijving voor onze VNB-dag 2018 is een kleine maand geleden geopend en loopt storm. Heb jij je al ingeschreven voor een van de meest gezellige en betekenisvolle dagen van het jaar? In deze nieuwsbrief vertellen wij jou alles over de laatste stand van zaken betreffende de VNB-dag 2018: hoe staat het met de inschrijvingen en hoeveel plaatsen zijn er nog beschikbaar? We stellen je voor aan een van onze standhouders op de dag: het Aartsbisdom Utrecht. Tot slot zijn wij benieuwd: heb jij het perfecte plaatje?

Inschrijving VNB-dag 2018 loopt storm
Nog slechts 250 tickets verkrijgbaar
 

De inschrijving voor de VNB-dag is inmiddels een kleine maand geopend. Het evenement waarvoor in totaal 850 tickets beschikbaar zijn, is in trek onder zowel pelgrims als vrijwilligers. In totaal hebben zich momenteel al meer dan 600 mensen opgegeven en het lijkt er dan ook op dat het evenement op korte termijn volledig uitverkocht zal zijn. Annebelle Mandemaker, VNB: "We krijgen iedere dag nieuwe inschrijvingen binnen. Ontzettend leuk om te zien en te ervaren dat onze dag zo in trek is onder onze pelgrims en vrijwilligers en dat mensen zich er ook daadwerkelijk voor aanmeldenLees meer

Heb jij het perfecte plaatje?
VNB-dag 2018 foto deel- en winactie 
 

De VNB-dag staat voor de deur en in navolging op alle mooie foto's die jullie via Facebook, de reisverslagen en via de mail met ons delen, kwamen wij op een geweldige deel- en winactie. Deel jouw foto met ons door deze op onze Facebookpagina te delen of door deze naar ons te mailen. Leg uit wat deze foto voor jou betekent en wie weet wordt jouw foto in december door onze jury geselecteerd en gedeeld op onze Facebookpagina. De drie foto's met de meeste likes winnen de winactie en worden tijdens de VNB-dag in het zonnetje gezet waarbij zij o.a. een gesigneerd exemplaar van het spectaculaire fotoboek 'Katholiek Brabant' ontvangen. Doe jij mee? Lees meer. 

Bedevaart Aartsbisdom Utrecht naar Lourdes
Nieuw reisaanbod 2018
 

Het Aartsbisdom gaat in 2018 voor de vierde keer op bisdombedevaart naar Lourdes. In de bedevaart staat 'ontmoeting' centraal: de ontmoeting met Maria en via haar de ontmoeting met de Levende Heer. Aartsbisschop Eijk: "Ik koester warme herinneringen aan onze vorige bisdombedevaarten. ik nodig iedereen - jong en oud - uit ons bisdom dan ook uit om in 2018 mee te gaan. Samen naar Lourdes reizen is van blijvende betekenis". Kom alles te weten over de bisdombedevaart tijdens de VNB-dag. Kun jij niet wachten en wil jij een informatiebijeenkomst bij jou in de regio bijwonen? Kijk op onze agenda voor een actueel overzicht van alle informatiebijeenkomsten. Wil jij je aanmelden voor de reis?

Klik hier voor de 8-daagse bedevaart per TGV
Klik hier voor de 9-daagse bedevaart per bus
Klik hier voor de 9-daagse bedevaart per VNB-Lance

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl