Nieuwsbrief 12 april 2018
toegevoegd op: donderdag 12 april 2018
VNB-redacteur
  
Volg ons:                
Nieuwsbrief 12 april 2018
Maand van de belevingsreizen: wandelen

Wandelreizen een steeds populairder fenomeen. Of niet? Het lijkt misschien zo, maar van oudsher pelgrimeren mensen naar religieuze plaatsen. In deze nieuwsbrief vertellen wij jou meer over ons aanbod wandelreizen die staan gepland voor 2018. Ook heeft onze VNB-redacteur een gesprek met oud-deelnemer Lenny van Dam. Lenny: "Er zijn van die dingen: ontmoetingen en gesprekken onderweg, die vergeet je nooit meer!

"Wandelen en genieten van de natuur staat bij ons voorop"
Interview Lenny van Dam, oud-deelneemster wandelpelgrimages
 

Lenny van Dam, 63 jaar en woonachtig in Voorhout, is in de afgelopen jaren drie keer met VNB en Ben Onderweg op wandelpelgrimage geweest. Lenny: “wandelen en genieten van de natuur staat bij ons voorop.” Op alle drie haar reizen kijkt ze met warme gevoelens terug: “Er zijn van die dingen: ontmoetingen en gesprekken onderweg, die vergeet je nooit meer!
Lees meer. 

Laat je inspireren op de meest betekenisvolle plekken van Europa
Wandelreizen 2018
 

Vanuit eeuwenoude traditie... Voor het geloof... Op zoek naar bezinning: pelgrimeren is een fenomeen van alle tijden.  Santiago de Compostella is niet voor niets uitgegroeid tot het pelgrimshart van Europa: het is het eindpunt van vrijwel alle Camino's die in Europa lopen. Heb jij weleens deelgenomen aan een pelgrimage? Stop met uitstellen en grijp je kans. Loop mee op een van onze schitterende tochten door Spanje of Frankrijk en ervaar hoe het is om te pelgrimeren. Ga jij mee?

SA1802 16-daagse reis Leon-Santiago (juni)

SA1803 16-daagse reis Leon-Santiago (september)

SA1804 16-daagse reis Leon-Santiago DeLuxe (september)

LO1881 - 8 daagse reis Pyreneeën (vertrek juli)

Verantwoord op reis
VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD 's-Hertogenbosch
www.vnb.nl