VNB-dag 2019
toegevoegd op: vrijdag 21 december 2018
VNB-redacteur

 


Op zaterdag 12 januari is het weer zover: de VNB-dag!
Wil jij bijpraten met oude bekenden en nieuwe mensen ontmoeten? Wil je samen met VNB, Schouder aan Schouder, de toekomst in? Kom dan voor een gezellig dagje uit op 12 januari naar de volledig verzorgde VNB-dag in theater de Flint in Amersfoort.

Programma
09.00u Repetitie koor
09.30u Inloop met koffie en thee
10.30u Eucharistieviering
Aansluitend Uitreiking waarderingstekens
12.00u Lunch en informatiemarkt
13.15u Plenair
    • Terugblik
    • Broeder Thomas: pelgrimeren met Bob Dylan
    • Vooruitblik
14.30u Betekenisvol ontmoeten:
    • Reünies van enkele reizen 2018
    • Kennismakingsbijeenkomsten van enkele reizen 2019
    • Informatiemarkt
    • Toekomst VNB
    • En nog veel meer!
15.30u Afsluitende borrel

Gelegenheidskoor
Nieuw dit jaar is het gelegenheidskoor dat de eucharistieviering muzikaal begeleidt. Wil jij meezingen? Meld je dan bij je aanmelding voor de VNB-dag ook aan voor het koor.
Let op, om mee te zingen met het koor dien je op 12 januari om 08.45 uur aanwezig te zijn. Het koor repeteert om 09.00 uur, voorafgaand aan de viering.

Klik hier voor meer informatie over het koor.

Waarderingsteken
Ook dit jaar kunnen vrijwilligers zich weer aanmelden voor het waarderingsteken. Vrijwilligers die zich al 5 jaar inzetten komen in aanmerking voor het bronzen speldje, vrijwilligers die zich al 10 jaar inzetten komen in aanmerking voor het zilveren speldje en vrijwilligers die zich al 25 jaar inzetten komen in aanmerking voor het gouden speldje. Let op, je ontvangt alleen het speldje waarvoor je je aanmeldt en je dient aanwezig te zijn om het waarderingsteken te ontvangen. Vrijwilligers die zich al 40 of 50 jaar inzetten worden uitgenodigd voor een diner na afloop van de VNB-dag. Je kunt je opgeven voor het waarderingsteken tijdens je aanmelding voor de VNB-dag.

Aanmelden
Ben jij er ook bij op 12 januari?

Klik hier om je aan te melden voor de VNB-dag.