Hoe kan ik een reis boeken?
Je hebt een leuke reis gezien in ons reisaanbod en wilt deze graag boeken. Hoe doe je dat?

Een reis kan op twee verschillende manieren geboekt worden:

  1. Website:
    Ga naar de reis van jouw keuze en klik op de rode 'boek nu' button. Je komt nu in de beveiligde boekingsomgeving. Per persoon dien je een digitaal boekingsformulier in te vullen. Selecteer allereerst je deelname als pelgrim. Mocht je gedurende de reis zorg nodig hebben klik dan de optie 'zorghotel' aan. Enkele gegevens zoals de accommodatie vullen wij standaard voor jou in. Selecteer hierbij wel of je gebruik wilt maken van een,- twee,- of driepersoonskamer (twee- en driepersoonskamer zijn alleen van toepassing op een reisgezelschap bestaande uit twee of drie personen). Navigeer met de 'verder'-knop door het boekingsformulier en vul alle vereiste gegevens in.    
  2. Aanmeldingskaart:
    Om je op te geven voor je reis naar keuze kun je telefonisch een aanmeldingskaart opvragen of downloaden via onze site (zie ook 'Veelgestelde vragen' - Aanmeldingskaart). Vul de aanmeldingskaart volledig in en retourneer deze naar het op de aanmeldingskaart aangegeven retouradres.

Ongeacht de manier van boeken is het van belang dat speciale wensen zoals dieetwensen, maar ook wensen met betrekking tot de accommodatie zoals twee losse bedden in plaats van één tweepersoonsbed, gedurende de boeking als 'Opmerking' aangeeft.

Geboekt en nu?
Heb je de hierboven beschreven stappen doorlopen en je reis geboekt? Binnen tien werkdagen ontvang jij de aanbetalings- en restantbetalingsfactuur. De manier van betalen en de vervaldata staan hierop duidelijk aangegeven. De aanbetalingsfactuur dient direct na ontvangst betaald te worden. De restantfactuur uiterlijk zes weken voor vertrek. Reisbescheidenen worden uiterlijk tien dagen voor vertrek per post naar jou toegestuurd.

Persoonsgegevens
Alle door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens worden alleen door de administratie en door de reisleiding gebruikt.

  • Administratie: je gegevens worden gebruikt voor onder andere facturering en de verzekering.
  • Reisleiding: je gegevens worden gebruikt door de reisleiding om jou goede begeleiding te bieden.

Er worden nooit persoonsgegevens uitgewisseld met derden, zoals beschreven in de Wet Persoonsregistratie.