NL1801 | 26-5-2018 | 26-5-2018 | Overig Accueil | | 0 nacht(en) | Prijs vanaf € 27,00 (excl. toeslagen)

boek nu
1-daagse belevingsreis vanuit Vught (vanaf € 27,00) VNB

Fiets jij graag en wil je je steentje bijdragen aan een goed doel? Neem dan deel aan deze bijzondere sponsorfietstocht georganiseert door VNB, tandemclub Vught en Viso de Vlasborch. Er wordt geldt opgehaald om de kosten te dekken van professionele begeleiding en extra hulpmiddelen voor de bedevaart van visiueel gehandicapten naar Lourdes. Tijdens de dag zullen er ook 25 visueel gehandicapten meefietsen op een tandem met begeleiding. 

GA JIJ MEE MET DEZE BETEKENISVOLLE FIETSTOCHT?
Programma
We vertrekken om 10:00 uur in Vught en fietsen vandaag een cirkel waarbij we onder andere door Oisterwijk fietsen. De totale afstand vandaag is ongeveer 50 kilometer, maar voor wie dat wil zijn er extra routes beschikbaar om meer kilometers te maken. Onderweg stoppen we een aantal keer en ontmoeten we elkaar met een lekker kopje koffie met een gebakje. Ook wordt er voor een kopje soep gezorgd (naast je meegebrachte broodje) bij de lunchpauze. Geniet van het Brabantse landschap en de mooie natuur tijdens deze inspirerende fietstocht. We verwachten rond 17:00 uur weer aan te komen in Vught. Je kunt op elke fiets meedoen met deze fietstocht waaronder een Ebike, mountainbike, racefiets, tandem of (gewone) fiets. Iedereen is van harte welkom! Ben jij zeer ervaren op een tandem en wil jij als voorrijder fietsen met een van de visueel gehandicapten? Informeer dan naar de mogelijkheden bij VNB.

Van jouw inschrijfgeld gaat € 20,00 naar het goede doel!
Informatie volgt
Kun jij deelnemen aan deze reis?
Aan deze inspiratiereis kunnen pelgrims deelnemen die meer dan een uur zelfstandig kunnen lopen in een normaal tempo, die zelfstandig een heuvel op en af kunnen lopen, die zelfstandig een trap op en af kunnen lopen en die zelfstandig kunnen instappen in een vervoermiddel.

Inclusief
• Fietsroutes
• Koffie en thee
• Gebak
• Kopje soep
• Pelgrimsboekje
• Bijdrage Calamiteitenfonds

Exclusief
• Fiets
• Consumpties en overige uitgaven van persoonlijke aard
• Lunch
• Vervoer van en naar de opstapplaats
VNB adviseert u om bij het boeken van uw bedevaart een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten bij het onverhoopt moeten annuleren of afbreken van uw reis. De reisverzekering dekt medische kosten als aanvulling op uw zorgverzekering. Verder is een snelle schadeafhandeling bij verlies, diefstal of beschadiging van uw bagage ook inbegrepen. Het is dan prettig dat u zich om de financiële gevolgen geen zorgen hoeft te maken. VNB werkt voor haar reis- en annuleringsverzekeringen samen met Allianz Global Assistance, een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen.

Reisverzekering
Voor alle reizen is de reis-en annuleringsverzekering exclusief. U kunt via ons de benodigde verzekeringen afsluiten. Uw verzekering wordt ondergebracht bij Allianz Global Assistance.
Een uittreksel van de verzekeringsvoorwaarden wordt op verzoek toegezonden. 

Kik op onderstaande link om de algemene voorwaarden van de reisverzekering te downloaden.
 

Fiets
Bij de reisverzekering combinatie B is een fiets verzekerd tot maximaal € 350,00. Tegen een toeslag is de fietsdekking te verhogen:
Dekking             Toeslag
Tot € 750           € 0,30 per fiets per dag
Tot € 1250         € 0,40 per fiets per dag
Tot € 2250         € 0,50 per fiets per dag
 
Schade
Heeft u tijdens uw reis schade opgelopen? Dan kunt u door middel van het invullen van het schadeformulier een vergoeding aanvragen wegens geleden schade.
U kunt het gewenste schadeformulier digitaal invullen (klik op een van de onderstaande links).
Stuur het ingevulde formulier daarna op naar:

Allianz Global Assistance
Afdeling Schade
Postbus 9444
1006 AK Amsterdam
 
 
EHIC-kaart
Tijdens uw reis heeft u, als Nederlands verzekerde, recht op medische zorg die op dat moment noodzakelijk is. Met een Europese verzekeringskaart (European Health Insurance Card – EHIC) krijgt u een snellere toegang tot medische zorg. VNB adviseert u om de gratis EHIC-kaart aan te vragen. Dit kan bij uw zorgverzekeraar. Het gebruik van deze kaart is niet verplicht. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.
 
Annuleringsverzekering
VNB biedt u twee mogelijke annuleringsverzekeringen aan. Kik op onderstaande link om de algemene voorwaarden van de annuleringsverzekering te downloaden.
 
Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

Standaard Annuleringsverzekering met VNB-korting
U krijgt bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Dit betreft de verschuldigde (gedeeltelijke) reissom of overboekingskosten in het geval van annulering van de reis. Als u eerder naar huis moet, krijgt u de niet-gebruikte dagen vergoed.

Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
U krijgt bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Als u eerder naar huis moet, krijgt u de volledige reissom terug, zelfs tot op de voorlaatste dag van de bedevaart.

Uw annuleringskosten worden o.a. vergoed bij:
- Ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of uw reisgenoten
- Levensgevaarlijke ziekte van directe familieleden (1ste of 2de graad)
- Dringende zorgbehoefte van directe familieleden (1ste graad)
- Zwangerschap
- Echtscheiding
- Annulering met geldige reden door een reisgenoot, die bij Allianz Global Assistance of elders een    annuleringsverzekering heeft afgesloten.

Meeverzekeren

Waarnemer
Uw zakelijke compagnon of degene die op uw privé-bezittingen past, kan de met u gemaakte afspraken niet nakomen door ongeval, ziekte of overlijden van deze persoon zelf of van directe familieleden (1ste of 2de graad).

Extra persoon
U wilt de annuleringskosten vergoed krijgen bij overlijden, levensgevaar of dringende zorgbehoefte van een dierbaar persoon die geen directe familie is.


Zorgplicht
U wilt uw vakantie kunnen annuleren of afbreken wanneer een 2de graadsfamilielid plotseling zorg nodig heeft door ziekte of een ongeval (zorgplicht voor 1ste graadsfamilieleden is standaard meeverzekerd).
Indien u een annuleringsverzekering wenst af te sluiten, verzoekt VNB u om dit aan te kruisen op de aanmeldingskaart of het digitale aanmeldingsformulier op de website en de gevraagde gegevens in te vullen. Wanneer u de boeking heeft bevestigd door het voldoen van de aanbetalingsnota is uw boeking definitief.
Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan is VNB genoodzaakt per persoon annuleringskosten in rekening te brengen. Conform de ANVR-voorwaarden is dit minimaal € 95,00, afhankelijk van het aantal dagen dat u annuleert vóór aanvang van de reis. Deze kosten kunt u eventueel verhalen op de door u afgesloten annuleringsverzekering.

Premieoverzicht Annuleringsverzekering

Standaard Annuleringsverzekering met VNB-korting

  • 5,25% (i.p.v. 5,5%) van de totale reissom (excl. assurantiebelasting)
  • Poliskosten € 2,50 (i.p.v. € 4,50) per polis

Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering

  • 6% van de totale reissom (excl. assurantiebelasting)
  • Poliskosten € 4,50 per polis

Bij uitbreiding met een Waarnemer of Extra persoon, inclusief Zorgplicht (maximaal 2 personen) 1% extra per opgegeven persoon (excl. assurantiebelasting)

De assurantiebelasting bedraagt 21% over de premiekosten van de annuleringsverzekering.

Betaling
U ontvangt twee acceptgirokaarten. Eén voor de aanbetaling en de kosten voor de eventueel af te sluiten verzekeringen en één voor het resterende bedrag.

De factuur met de premiekosten van de annuleringsverzekering is tevens uw verzekeringsbewijs.
Bewaar deze factuur dus goed.
 
Volledige voorwaarden
Voor uitgebreide definitieve voorwaarden en verzekerde bedragen verwijzen we u naar het dekkingsoverzicht en de Bijzondere Voorwaarden Annuleringsverzekering/Dubbel Zeker Annuleringsverzekering. Klik hier om de documenten te bekijken.

Meer informatie : Heb jij vragen over je boeking? Neem contact op met VNB:

VNB
Pater van den Elsenstraat 10
5213 CD ’s-Hertogenbosch
Postbus 273
5201 AG ’s-Hertogenbosch
T (073) 681 81 11
F (073) 681 81 10
E info@vnb.nl W www.vnb.nl

Klik hier om de folder te bekijken