Ga mee als jonge vrijwilliger: een nieuwe dimensie van reizen!
Vanuit eeuwenoude katholieke bronnen en tradities wil VNB betekenisvol ontmoeten voor iedereen mogelijk maken: ziek of gezond, jong of oud. Dit vraagt natuurlijk om goede begeleiding en verzorging. En precies daarvoor hebben wij jou nodig! Ben jij jong? Help jij graag andere mensen? Wil jij iets voor anderen betekenen en is op reis gaan echt jouw ding? Meld je dan nu aan als jonge vrijwilliger!

Wat kun jij verwachten?
Wij waarderen de inzet van onze jonge vrijwilligers enorm. Door hun wordt de kwaliteit van onze reizen beter. Daarom zetten wij onze jonge vrijwilligers in waar wij hun talenten het beste kunnen gebruiken. Dit betekent dat wij aan jou kunnen vragen of je een rolstoel wilt duwen, maaltijden wilt serveren of wilt helpen met het begeleiden van de pelgrims tijdens een van de activiteiten zoals de speurtocht, een excursies en/of winkelen.  

Jong vrijwilliger, 2018:
"Ik vond het vooral heel mooi om te zien dat je de ouderen ontzettend blij kan maken met iets heel kleins. Je ziet ouderen genieten met ons als jeugd en je bouwt een band op. Dat is heel bijzonder!"

Wanneer ben jij geschikt?
Als jonge vrijwilliger hoef je geen zorgachtergrond of ervaring als vrijwilliger te hebben. Jij kan je aanmelden als jonge vrijwilliger wanneer je:

  •  18 jaar of ouder bent
  •  Graag mensen helpt
  • Enthousiast bent

Aanmelden
Wil jij je als jonge vrijwilliger inzetten? Meld je nu aan. Maatschappelijke stage lopen? Klik hier.