Annulering voorjaarsreizen

vrijdag 20 maart 2020

De uitbraak van het corona-virus houdt de hele samenleving in haar greep. De overheid heeft ingrijpende maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen.

Alle evenementen waarbij grote groepen mensen samenkomen, zijn afgelast. Kerkdiensten gaan niet door en voor het eerst in haar bestaan heeft het Heiligdom in Lourdes de poorten gesloten voor alle bezoekers.

U zult begrijpen dat wij als bedevaartorganisatie ook nagedacht hebben over de gevolgen van de uitbraak van dit virus voor onze reizen. Daarom heeft VNB met pijn in het hart besloten om de geboekte reizen met een vertrekdatum tot en met 5 mei 2020 naar Frankrijk, Italië, Spanje en Israël te annuleren.

Wellicht was u een van de pelgrims die op een van deze bedevaarten zou meegaan. Dan heeft u via de post of per e-mail meer informatie ontvangen omtrent de annulering. We beseffen dat dit een grote teleurstelling voor u is. U keek wellicht al maanden uit naar deze bijzondere reis. Ook wij waren al druk bezig met de voorbereidingen, maar onder de huidige omstandigheden achten wij het onverantwoord om een dergelijke reis te maken. We zijn er van overtuigd dat u begrip zult hebben voor het genomen besluit. Dit besluit zouden wij zeker niet hebben genomen, als de situatie niet zo ernstig was.

Alvast heel hartelijk dank voor uw begrip.

Wij hopen en bidden dat het tij snel mag keren. Tot die tijd; pas goed op uzelf en elkaar.

Stichting VNB
Bij Stichting VNB gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.