VNB lanceert nieuwe website

zondag 3 november 2019

Het is zover! Achter de schermen is er maandenlang hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe website. Samen met het softwarebedrijf MyPOI World uit Hengelo is deze nieuwe site ontwikkeld. Wij zijn zeer trots deze website nu al met jullie te kunnen delen. In de komende periode zal dit vernieuwde uithangbord nog verder worden aangevuld met onze vertrouwde informatie en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. 

Wat is er veranderd?

Zoals je ziet is het ontwerp van de website compleet vernieuwd. Een van de belangrijkste aanpassingen is dat we hebben geprobeerd de website gebruiksvriendelijker te maken, zodat je nog sneller naar de juiste informatie wordt geleid. Eén van die aanpassingen is het menu aan de bovenzijde van de website. Deze is wat aangepast in structuur en blijft ten alle tijden zichtbaar op uw scherm. Hierdoor kunt u gemakkelijk naar andere pagina's navigeren.

Ons reisaanbod

Via de pagina 'Reisaanbod' krijg je een overzicht van alle beschikbare reizen en met het vernieuwde filter via onze overzichtspagina wordt het nog gemakkelijker om de juiste reis te vinden. Wanneer we voor de organisatie van een reis samenwerken met een specifieke groep, zal dit direct zichtbaar zijn. Ook wordt het eenvoudiger om de juiste contactpersonen te benaderen voor iedere specifieke reis. 

Ontwikkeling

Zoals je in de komende periode zult merken, zijn er een aantal zaken nog in ontwikkeling. Zo zal de vertrouwde MijnVNB-omgeving terugkeren in een nieuw jasje, waaraan nog verschillende functionaliteiten worden toegevoegd. Deze functionaliteiten worden geleidelijk uitgerold voor iedereen. Meer informatie over deze omgeving zullen we op korte termijn met jullie delen.

Vragen?

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van onze nieuwe website, ben je van harte welkom deze met ons te delen. Kijk voor onze contactgegevens even op onze 'Contact'-pagina of stuur ons een bericht via Facebook.

 

Stichting VNB
Bij Stichting VNB gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.